home

Eczeemdeken

Met een eczeemdeken kunt u uw paard optimaal beschermen tegen zomereczeem, dat veroorzaakt kan worden door muggensteken. Vliegen en muggen kunnen een paard gedurende een steeds langere zomer periode veel last bezorgen. De eczeemdeken voorkomt niet alleen op effectieve wijze zomereczeem, maar ook zorgt de eczeemdeken ervoor dat het paard geen hinder zal ondervinden van dazen, vliegen en muggen.

De eczeemdeken kan veel ellende voorkomen

Wanneer u gebruik maakt van een eczeemdeken, dan kunt u veel problemen voor uw paard voorkomen. Zomereczeem kan ontstaan wanneer een paard gestoken wordt door een bepaalde soort mug. Veel paarden zijn hier allergisch voor, waardoor zomereczeem zich kan ontwikkelen. De eczeemdeken kan uw paard hier uitstekend tegen beschermen. Zomereczeem zorgt voor veel jeuk en kan tevens wondjes en een ontstoken huid veroorzaken. Als paardeneigenaar wilt u uiteraard het beste voor uw paard en wilt u er alles aan doen om (gezondheids)problemen te voorkomen. De eczeemdeken draagt hier uitstekend aan bij en is dag en nacht te gebruiken voor een optimale bescherming.

Contact

U kunt de eczeemdeken eenvoudig en snel vanuit onze webwinkel bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. Uiteraard staan wij garant voor de hoogwaardige kwaliteit en de hoge mate van duurzaamheid van de eczeemdeken. Wilt u meer informatie, of advies bij uw keuze voor een eczeemdeken? Wij zijn u graag van dienst. Bel vrijblijvend naar 0031 486 436 966 of naar 0031 6 29 08 87 24, stuur een mail naar info@fly-free.nl of maak gebruik van het online contactformulier.

Interessant? Deel deze pagina:
 

Winkelmandje

Bekijk mandje