home

Mendeken

Deze unieke mendeken is, zoals de naam het al zegt, onontbeerlijk tijdens het mennen van een paard in de zomermaanden. In deze periode van het jaar zijn er veel dazen en vliegen die uw paard hinder kunnen bezorgen en een buitenrit onmogelijk kunnen maken. Onze mendeken is er in verschillende maten en geschikt voor vrijwel alle soorten tuigen. Het is zeer eenvoudig aan te brengen als het paard opgetuigd is; u doet het er eenvoudig om en de speciale uitsparingen voor de leidsels en riemen wijzen zich vanzelf.

U kunt de mendeken bij ons bestellen tegen een zeer gunstige prijs. Wij bezorgen uw bestelling op korte termijn op het gewenste adres, zodat u snel gebruik kunt gaan maken van de mendeken.

Contact

Heeft u interesse in de mendeken? Bestel deze dan eenvoudig en snel via de website. Heeft u nog vragen over de mendeken of wilt u advies van een ervaren medewerker? Bel dan naar 0031 486 436 966 of naar 0031 6 29 08 87 24. U kunt ook gebruik maken van het online contactformulier of mailen naar info@fly-free.nl. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Interessant? Deel deze pagina:
 

Winkelmandje

Bekijk mandje