home

Men vliegendeken

Deze unieke men vliegendeken is, zoals de naam het al zegt, onontbeerlijk tijdens het mennen van een paard in de zomermaanden. In deze periode van het jaar zijn er veel dazen en vliegen die uw paard hinder kunnen bezorgen en een buitenrit onmogelijk kunnen maken. Onze men vliegendeken is er in verschillende maten en geschikt voor vrijwel alle soorten tuigen. Het is zeer eenvoudig aan te brengen als het paard opgetuigd is; u doet het er eenvoudig om en de speciale uitsparingen voor de leidsels en riemen wijzen zich vanzelf. Onze men vliegendeken is er in vele maten.

U kunt de men vliegendeken bij ons bestellen tegen een zeer gunstige prijs. Wij bezorgen uw bestelling op korte termijn op het gewenste adres, zodat u snel gebruik kunt gaan maken van de men vliegendeken.

Contact

U kunt de men vliegendeken bij ons bestellen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. U profiteert dan ook altijd van een meer dan gunstige prijs-kwaliteitverhouding van de men vliegendeken. Bestel de men vliegendeken direct online of neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@fly-free.nl of door ons online contactformulier in te vullen. Liever direct contact? Bel dan naar 0031 486 436 966 of naar 0031 6 29 08 87 24. Wij staan u graag te woord.

Interessant? Deel deze pagina:
 

Winkelmandje

Bekijk mandje