home

Zomereczeem paard

Zomereczeem bij een paard is een vervelende aandoening, veroorzaakt door kleine mugjes, knutjes genaamd. Er is helaas geen echte behandeling voor zomereczeem bij paarden, anders dan het goed beschermen tegen deze mugjes. Een goede deken is dan ook de beste preventieve oplossing tegen zomereczeem bij een paard.

Bij ons kunt u terecht voor zeer duurzame dekens die afdoende beschermen en zomereczeem bij uw paarden helpen voorkomen. Onze zomereczeem dekens zijn geschikt voor meerdere seizoenen en behandeld met een waterafstotende coating. Ook zijn onze zomereczeem dekens zeer goed ademend, wat een must is in de warme zomermaanden.

Onze dekens zijn in 11 verschillende maten verkrijgbaar, van mini-shet tot Belgisch trekpaard en groter. Uw paard zal dus altijd een geschikte maat vinden tegen zomereczeem. Onze dekens zijn er met open halsstuk, wat gemakkelijk is om over uw paarden te doen, of indien gewenst ook met gesloten halsstuk. Verder hebben wij de unieke uierbeschermer tegen vliegen aan onze dekens. Deze beschermd niet alleen tegen zomereczeem, maar houdt ook de vliegen weg bij uw merrie.

Contact

Bij ons staat het welzijn van paarden centraal. Wij vinden het belangrijk dat zomereczeem bij paarden zoveel mogelijk voorkomen kan worden met behulp van de juiste bescherming. Bestel daarom de speciale deken, welke ieder paard optimaal kan beschermen tegen de muggensteken die zomereczeem bij paarden veroorzaken. Wilt u meer informatie of advies? Bel dan naar 0031 486 436 966 of 0031 6 29 08 87 24. Tevens kunt u mailen naar info@fly-free.nl of gebruik maken van het online contactformulier.

Interessant? Deel deze pagina:
 

Winkelmandje

Bekijk mandje